Employee stories

Mijn reis van hospitality naar Digital Marketing Consultant bij The Next Ad

Nice to meet you, Ik ben Ryan, een voormalige hospitality medewerker en ik deel graag het pad dat ik bewandeld heb waardoor ik nu sta waar ik sta. Door de corona pandemie verloor ik mijn baan, hierdoor ontstonden er nieuwe kansen en werd ik de eerste trainee bij The Next Ad.

De nasleep van de corona pandemie heeft mijn carrière een onvoorziene wending gegeven. Als voormalig hospitality medewerker werd ik geconfronteerd met het verlies van mijn baan. Maar waar een deur dicht ging ging er aan de andere kant ook een deur open. Deze tegenslag veranderde in een kans en zorgde voor mijn carrièreswitch. Ik werd de allereerste trainee bij The Next Ad! 

Hoe?
Na geïnspireerd te zijn door gesprekken met vrienden, schreef ik me in voor een digital marketing bootcamp bij een ander bedrijf en ontdekte ik een passie voor social media marketing.


Nadat ik met succes een bootcamp had afgerond, solliciteerde ik naar een functie als campagne manager bij The Next Ad. Na 44 afwijzingen kreeg ik eindelijk de kans om te laten zien wat ik waard was en mocht ik op sollicitatiegesprek komen. Mijn doorzettingsvermogen werd beloond!

Dit was voor mij de poort naar een geheel nieuwe carrière. Gewapend met nieuwe kennis ging ik de uitdaging aan om een overtuigende casestudy te maken en te presenteren aan The Next Ad. Dit leidde tot een traineeship van 7 maanden en zo was ik de eerste trainee van dit bedrijf.

Het traineeship was niet alleen waardevol door alles wat ik kon leren, maar ook de vrijheid en het warme welkom dat ik kreeg voelde voor mij als thuiskomen. Ik kreeg de kans om mijn stempel te drukken op campagnes en te experimenteren met verschillende strategieën. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik mijn eigen digitale playground en stijl van campagnes managen aan het ontwikkelen was.

Tijdens deze periode ontdekte ik de ware kracht van teamwork, want het team bij The Next Ad bestaat niet alleen uit collega's maar ook uit gepassioneerde individuen die elkaar steunen en inspireren. Toewijding, initiatief en innovatie vormen de basis van onze cultuur en ons team.

De kernwaarden van The Next Ad zijn: authenticiteit, verantwoordelijkheid, betrokkenheid en initiatief. Kernwaarde waar ik mezelf stuk voor stuk mee kan identificeren.

Authenticiteit:
Bij The Next Ad kan iedereen zichzelf zijn in een omgeving die eerlijkheid en transparantie waardeert en vertrouwen bevordert.

Verantwoordelijkheid:
Elk teamlid neemt verantwoordelijkheid voor zijn of haar bijdrage, waardoor eigenaarschap en kwaliteit worden bevorderd. We zetten ons in om onze partners een 5-sterrenservice te bieden. Vertrouwen is de basis!

Betrokkenheid:
We zetten ons in om de beste prestaties te leveren voor onze partners, individueel en als team. We streven voortdurend naar verbetering en waarderen de feedback van ons team en onze partners.

Initiatief:

Bij The Next Ad worden nieuwe ideeën aangemoedigd. Initiatief nemen wordt gewaardeerd omdat het innovatie stimuleert.

Innovatie:
We streven ernaar om voorop te blijven lopen zodat we onze partners het beste kunnen ondersteunen.

Na 2,5 jaar kijk ik trots terug op mijn reis bij The Next Ad. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb, het zorgde voor een succesvolle carrière switch. Met het geweldige team, de partners en de kernwaarden als leidraad, kijk ik uit naar wat de toekomst bij The Next Ad mij nog meer brengt.

Ryan Mulders

Consultant

Related customer stories

Employee stories

Mijn reis van hospitality naar Digital Marketing Consultant bij The Next Ad

Nice to meet you, Ik ben Ryan, een voormalige hospitality medewerker en ik deel graag het pad dat ik bewandeld heb waardoor ik nu sta waar ik sta. Door de corona pandemie verloor ik mijn baan, hierdoor ontstonden er nieuwe kansen en werd ik de eerste trainee bij The Next Ad.

De nasleep van de corona pandemie heeft mijn carrière een onvoorziene wending gegeven. Als voormalig hospitality medewerker werd ik geconfronteerd met het verlies van mijn baan. Maar waar een deur dicht ging ging er aan de andere kant ook een deur open. Deze tegenslag veranderde in een kans en zorgde voor mijn carrièreswitch. Ik werd de allereerste trainee bij The Next Ad! 

Hoe?
Na geïnspireerd te zijn door gesprekken met vrienden, schreef ik me in voor een digital marketing bootcamp bij een ander bedrijf en ontdekte ik een passie voor social media marketing.


Nadat ik met succes een bootcamp had afgerond, solliciteerde ik naar een functie als campagne manager bij The Next Ad. Na 44 afwijzingen kreeg ik eindelijk de kans om te laten zien wat ik waard was en mocht ik op sollicitatiegesprek komen. Mijn doorzettingsvermogen werd beloond!

Dit was voor mij de poort naar een geheel nieuwe carrière. Gewapend met nieuwe kennis ging ik de uitdaging aan om een overtuigende casestudy te maken en te presenteren aan The Next Ad. Dit leidde tot een traineeship van 7 maanden en zo was ik de eerste trainee van dit bedrijf.

Het traineeship was niet alleen waardevol door alles wat ik kon leren, maar ook de vrijheid en het warme welkom dat ik kreeg voelde voor mij als thuiskomen. Ik kreeg de kans om mijn stempel te drukken op campagnes en te experimenteren met verschillende strategieën. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik mijn eigen digitale playground en stijl van campagnes managen aan het ontwikkelen was.

Tijdens deze periode ontdekte ik de ware kracht van teamwork, want het team bij The Next Ad bestaat niet alleen uit collega's maar ook uit gepassioneerde individuen die elkaar steunen en inspireren. Toewijding, initiatief en innovatie vormen de basis van onze cultuur en ons team.

De kernwaarden van The Next Ad zijn: authenticiteit, verantwoordelijkheid, betrokkenheid en initiatief. Kernwaarde waar ik mezelf stuk voor stuk mee kan identificeren.

Authenticiteit:
Bij The Next Ad kan iedereen zichzelf zijn in een omgeving die eerlijkheid en transparantie waardeert en vertrouwen bevordert.

Verantwoordelijkheid:
Elk teamlid neemt verantwoordelijkheid voor zijn of haar bijdrage, waardoor eigenaarschap en kwaliteit worden bevorderd. We zetten ons in om onze partners een 5-sterrenservice te bieden. Vertrouwen is de basis!

Betrokkenheid:
We zetten ons in om de beste prestaties te leveren voor onze partners, individueel en als team. We streven voortdurend naar verbetering en waarderen de feedback van ons team en onze partners.

Initiatief:

Bij The Next Ad worden nieuwe ideeën aangemoedigd. Initiatief nemen wordt gewaardeerd omdat het innovatie stimuleert.

Innovatie:
We streven ernaar om voorop te blijven lopen zodat we onze partners het beste kunnen ondersteunen.

Na 2,5 jaar kijk ik trots terug op mijn reis bij The Next Ad. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb, het zorgde voor een succesvolle carrière switch. Met het geweldige team, de partners en de kernwaarden als leidraad, kijk ik uit naar wat de toekomst bij The Next Ad mij nog meer brengt.

Ryan Mulders

Consultant

Related customer stories

Let’s take it to the next level.

Let’s connect