Company Update

Emerce100 2021: Laat je stem gelden!

Het is weer zo ver, het Emerce100 onderzoek is weer van start gegaan - en jij kunt nu stemmen! Maar wat is de Emerce100 en waarom is jouw mening nu juist zo belangrijk?

Over de Emerce100

Op 29 April 2021 zal de zestiende editie van de Emerce100 gepubliceerd worden, met daarin de belangrijkste beoordelingen van bedrijven in de online industry. 

De Emerce100 is een jaarlijks onderzoek uitgevoerd in samenwerking met Motivaction. Het onderzoek omvat vijf categorieën: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software, en Venture. 

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Het onderzoek biedt bedrijven waardevolle inzichten bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de genomineerden in de lijst een mooie onderscheiding voor hun prestaties.

En ook dit jaar zijn we blij dat er weer op The Next Ad gestemd kan worden!

Waarom The Next Ad jouw stem nodig heeft

Het beste voor onze partners

Bij The Next Ad werken we al +10 jaar keihard om de beste advertentie resultaten voor onze klanten te behalen. Onze Tech Development en Services teams staan dag in, dag-uit klaar om de online performance van bedrijven van alle groottes en verticalen naar een hoger niveau te tillen. 

Met een sterke focus op advertising en technologie, doen wij alleen waar we echt goed in zijn. Wij geloven namelijk in de kracht van expertise.

Jouw stem doet er toe!

De Emerce100 is zeker geen vreemde van The Next Ad, en we hopen dan ook om dit jaar weer een mooie plaats in de lijst te kunnen bemachtigen – maar dat kunnen we niet alleen! 

Jouw deelname is erg belangrijk. Als je de Emerce-mail (met daarin toegang tot het onderzoek) hebt ontvangen, zouden wij jouw stem heel erg waarderen! Het zou niet alleen een toffe erkenning zijn voor de harde inzet van het team, maar het zou ons ook erg helpen met het uitbreiden van onze positie in de Nederlandse markt.

Je kunt ons vinden onder de categorie Social Software. 

Niet vergeten he, stemmen! 

Onze dank is groot! 

Mocht je vragen hebben, kun je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen op marketing@thenextad.com!

The Next Ad White Paper

Download

Free trial

Easy set-up

No expertise required

Start scaling your business with The Next Ad today / Try The Next Ad Today

Small advertising budgets? Get our Essential product for free.